CITAJ OPSIRNO - Klik na sliku
CITAJ OPSIRNO - Klik na sliku

NAJVECA TAJNA

NEIDENTIFICIRANI LETEĆI objekti (NLO), koji su nakon svrsetka Drugoga svjetskog rata preplavljivali nebo nad nasom planetom, potakli su francuski casopis »Historia« da napravi retrospektivu toga fenomena. Je li posrijedi masovna halucinacija, zelja za mistifikacijom, ili je rijec o necemu sto jos treba proucavati?

CITAJ OPSIRNO - Klik na sliku
CITAJ OPSIRNO - Klik na sliku

VANZEMALJCI

 

Da li smo sami u svemiru?Naravno da ne. Nismo sami čak ni na Zemlji. Pa, čak i ako pretpostavimo da je 3D svemir ili sve sto postoji, konačan, kalkulacije nam pokazuju da je velika mogućnost da inteligentni život postoji tamo negdje u ovoj galaksiji. Isto tako, na Zemlji je primjećeno prisustvo vanzemaljaca. Svatko sa normalnim smislom i osjećajem za tu mogućnost, bilo tko s otvorenim načinom razmišljanja - će istražiti tu mogućnost i svatko sa "otvorenim očima" će potvrditi da vanzemaljci postoje, da su bili aktivni u našoj "prošlosti" i da su aktivni i do dana današnjeg.

CITAJ OPSIRNO - Klik na sliku
CITAJ OPSIRNO - Klik na sliku

TIJELA VANZEMALJACA

 

Ovo je izvod iz transkripta američke radio emisije “Coast to Coast”, održane 2-11-03. Gost voditelja programa, Art Bell-a, bio je John Lear, kapetan američke avijacije. Lear je poznat po tome što je vozio preko 160 različitih tipova aviona i 17 puta obarao rekord u brzini, elitnim Lear-jet avionima, koje je inače konstruisao njegov otac.
Svojevremeno je radio kao pilot za CIA, kao i neke druge agencije američke vlade.

CITAJ OPSIRNO - Klik na sliku
CITAJ OPSIRNO - Klik na sliku

MUTACIJE I ABDUKCIJE

 

“Imamo grabljivca koji je došao iz dubine kosmosa i preuzeo vlast nad našim životima. Ljudska bića su njegovi zarobljenici.
Oni su preuzeli vlast zato što se nama hrane i oni nas nemilosrdno pritiskaju zato što im služimo kao sredstvo za održavanje života.
Baš kao što mi gajimo kokoške u kokošinjcima, grabljivci gaje nas u ljudskim krletkama. Tako im je hrana uvek na raspolaganju.”

CITAJ OPSIRNO - Klik na sliku
CITAJ OPSIRNO - Klik na sliku

NLO I ABDUKCIJE

 

KT: Naša porodica nije znala mnogo o ovom fenomenu kad smo počeli da viđamo NLO-e i doživljavamo abdukcije. Pošto sam se inače bavila istraživačkim radom, okrenula sam se literaturi na ovu temu kako bih tamo pronašla neko objašnjenje. Kada sam apsorbovala sve ono što je bilo dostupno u vezi svega ovoga, zaključila sam da ponuđeni odgovori uopšte nisu pouzdani. S obzirom da se radilo o jednom problemu koji je bio od krucijalne važnosti kad se o mojoj familiji radi (ako ne i o jednom globalnom fenomenu), jedini mogući način da dođem do odgovora bio je taj da sama proučim o čemu se u stvari radi. Tako sam počela da se bavim sa slučajevima ove vrste otmica.
Lična prošlost i knjiga — “INTO THE FRINGE”:

CITAJ OPSIRNO - Klik na sliku
CITAJ OPSIRNO - Klik na sliku

KUPEROV DOKUMENT

 

U godinama koje su sledile nakon drugog svetskog rata vlada SAD-a se suočila sa serijom dogaðaja koji su trebali promeniti njene pretpostavke za vlastitu budućnost i budućnost čovečanstva. Predsjednik Truman i njegovi vojni zapovjednici našli su se prividno nemoćnim nakon što su dobili najrazorniji i najskuplji rat u istoriji. SAD su razvile, upotrebile, i bile jedina država koja je imala atomsku bombu koja je sama mogla uništi bilo kojeg neprijatelja i čak čitavu Zemlju. U to vreme SAD su imale najbolju ekonomiju, najnapredniju tehnologiju, najviši životni standard, najveći uticaj, i stvorile najveću i najsnažniju vojsku svih vremena. Samo možemo zamisliti zbrku i zabrinutost vrha vlade SAD-a kada su otkrili da se svemirska letelica kojom je upravljalo biće slično insektu iz totalno nepoznate civilizacije srušila u pustinji New Mexica.

CITAJ OPSIRNO - Klikni na sliku
CITAJ OPSIRNO - Klikni na sliku

TELEPORT

 

Mogu li se cvrsti objekti dematerijalizirati i ponovo pojaviti na nekom drugom mjestu? Neki slucajevi to potvrduju, ali je pitanje kako ih objasniti.

CITAJ OPSIRNO - Klikni na sliku
CITAJ OPSIRNO - Klikni na sliku

HOLOGRAFSKI SVEMIR

 

Postoje dokazi koji ukazuju na to sa su naš svijet i svi u njemu - od snježnih pahuljica do stabala javora, zvijezda padalica i elektrona u vrtnji - samo slike nalik duhu. Projekcija iz razine stvarnosti koja je u toj mjeri izvan naše da je doslovno izvan i prostora i vremena. Glavni arhitekti ove zapanjujuće zamisli među najeminentnijim su svjetskim misliocima: fizičar sa Sveučilišta u Londonu David Bohm, Einsteinov štićenik i jedan od najpoštovanijih svjetskih kvantnih fizičara; i Karl Pribram, neuropsiholog sa sveučilišta Stanford, i autor klasičnog neuropsihološkog udžbenika Languages of the brain ( Jezici mozga ). Kod holografskog modela najviše zapanjuje to što je odjednom dao smisao širokom spektru pojava koje su toliko neshvatljive da ih se u pravilu svrstavalo izvan područja znanstvenog razumijevanja.

CITAJ OPSIRNO - Klikni na sliku
CITAJ OPSIRNO - Klikni na sliku

U POTRAZI ZA VANZEMALJCIMA

 

Pet meseci od spuštanja čoveka na Mesec, 1969. godine, pojavila se "Plava knjiga" u kojoj su se naučnici pozabavili "letećim tanjirima" Od ukupnog broja 12.618 vidjenja letećih tanjira naučnici u 701 slučaju nisu imali ovozemaljsko objašnjenje. Kako je nastala "ufologija""NEIDENTIFIKOVANI OBJEKTI VIDJENI 110 KILOMETARA ZAPADNO OD VINKA, U TEKSASU... POSMATRANA DVA OBJEKTA U OBLIKU TEPSIJE KAKO SE PENJU NA JUŽNOM NEBU... SREBRNE BOJE... NEPOZNATE VELIČINE... IZDUVNI GASOVI FOSFORESCENTNI... KURS I VISINA LETA POSTOJANI, LET BRZ. OBJEKTI PROŠLI ISPRED AVIONA, BILI NA VIDIKU 8-10 SEKUNDI. VREMENSKE PRILIKE DOBRE, VIDLJIVOST 24 KM, VETAR 160, BRZINE 12 ČVOROVA. PORUČNIK STEN HJUBER, MORNARICKA AVIJACIJA SAD, BROJ AVIONA V 9650."

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Webmaster Hasko 2012-2015/Info:hasko-ba@hotmail.com